ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kevin Hart i bajschock i Stockholm – sprang av scenen

Natalie Demirian · 7 Sep 2018
Uppdaterad 7 Sep 2018
Nu berättar Kevin Hart om sin "olycka" på scenen.

Nu berättar Kevin Hart om sin "olycka" på scenen. Foto: Getty Images/Instagram


Det sket sig för Kevin Hart när han uppträdde i Globen under torsdagskvällen. Bokstavligen. Komikerstjärnan och skådespelaren bajsade på sig på scenen, berättar han nu själv på Instagram.

klar

Artikellänk är kopierad

Kevin Harts ”Irresponsible tour” intog Globen under torsdagskvällen.

Innan showen ens dragit i gång fick publiken veta gång på gång att det var strikt förbjudet att överhuvudtaget plocka upp mobilen i arenan, även innan stjärnan stod på scen, oavsett anledning. Den som bröt mot regeln skulle genast bli utkastad utan att få återbetalning på biljetten, och det stod flera mobilvakter vid varje läktare.

Samtidigt fick publiken veta att Kevin Hart i slutet av showen skulle säga till när man fick plocka upp mobilen och ta bilder. Men det blev aldrig av, till mångas stora besvikelse.

”Sprang direkt till toaletten”

Anledningen visar sig nu vara att komikern bajsade på sig på scenen och var tvungen att springa på toa så fort han genomfört sitt sista skämt.

På Instagram berättar han nu vad som egentligen hände.

”Stockholm, Sverige, fantastisk show. Jag måste vara ärlig med er, ni märkte säkert att jag mot slutet av showen ökade farten. Jag fick plötsligt kraftiga magproblem. Jag ska vara ärlig, jag blötfes. Och jag tänkte, herregud, inte så här. Jag lyckades avsluta showen och sprang direkt till toaletten. Jag lät nästan allt komma ut på scenen.”

Kastade kalsongerna

Han får sedan frågan om han har på sig underkläder, varpå han berättar att han var tvungen att kasta sina kalsonger efter blötfisen.

Den som var uppmärksam under showen märkte också att Hart plötsligt tog av sig sin jacka och knöt den runt midjan – troligtvis för att täcka eventuella spår av hans ”shart”.

Shit happens, helt enkelt.

Se Harts väldigt underhållande förklaring här:

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro