ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kevin Hart leder Oscarsgalan 2019

Natalie Demirian · 5 Dec 2018
Uppdaterad 5 Dec 2018
Kevin Hart.

Kevin Hart. Foto: Getty Images


Komikern och skådespelaren Kevin Hart, 39, kommer att vara värd för Oscarsgalan 2019. Han tar över det ärofyllda uppdraget efter Jimmy Kimmel, som har lett galan de senaste två åren.

klar

Artikellänk är kopierad

Kevin Hart avslöjade nyheten själv på Instagram. Tillsammans med en bild på den eftertraktade Oscarsstatyetten skriver han att han i åratal fått frågan om han någonsin skulle leda Oscarsgalan, och att han alltid har svarat att det vore världens chans och att det kommer att hända när det är meningen att det ska hända.

”Jag är så glad över att kunna berätta att dagen äntligen har kommit för mig att programleda Oscars”, skriver han i inlägget.

LÄS MER
Kevin Hart i bajschock i Stockholm – sprang av scenen

Vidare skriver han att uppdraget har varit ett mål för honom under en lång tid, och att det är en ära att ta över efter den legendariska listan av programledare som har lett Oscars förut.

”Jag kommer att se till att göra årets Oscarsgala till en speciell en”.

Talkshow-värden Jimmy Kimmel har lett galan de två senaste åren. Innan dess har bland andra Chris Rock, Ellen DeGeneres och Seth MacFarlane lett galan.

Oscarsgalan sänds från The Dolby Theatre i Los Angeles den 25 februari, svensk tid.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro