ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kevin och flickvännen flyttar till Stockholm

Louise Jacobson · 15 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Kevin Borg ritar en kurva över sin fortsatta karriär. Efter ”Idol” går den spikrakt uppåt och sedan ligger han på topp för all framtid.

Kevin Borg ritar en kurva över sin fortsatta karriär. Efter ”Idol” går den spikrakt uppåt och sedan ligger han på topp för all framtid. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Kevin Borg, 22 och flick­vännen flyttar från Arvids-jaur till Stockholm. Nu ska ”Idol”-vinnaren lägga allt krut på debutskivan.

– Det här är mitt liv. Jag vill inte sjunga något som jag inte gillar, säger han.Den stora vinstbucklan i ”Idol” är ett kontrakt med Sony BMG.– De gav mig ett jätte­stort välkomnande. Alla var samlade, säger Kevin, på topphumör sin första dag på jobbet. Skivbolaget som floppat med tidigare års vinnare testar nu en ny metod. I stället för att pressa fram en skiva omgående får Kevin två månader på sig. – Först ska jag låta dem komma med idéer och se­dan säger jag vad jag vill. Jag är en person som säger till om det är något jag inte tycker om. Det här är mitt liv, säger han.Såväl utländska som svenska låtskrivare kan bli aktuella.Den Andreas Carlsson-signerade vinnarlåten ”With every bit of me” släpptes direkt efter fredagens final som firades med efterfest på klubben Ambassadeur i Stockholm. Kevin fick en del kritik för att han valde att tillbringa kvällen med flickvännen och sina fyra kusiner som rest från Malta och Spanien.– Alla skulle gjort som jag om de inte träffat sin familj på så länge.I helgen beslöt sig paret för att flytta till Stockholm. – Vi skulle flytta vart som helst för att få vara med varandra. Kevin fick dessutom utstå en del hårda ord från gamla ”Idol”-deltagare som Robin Bengtsson och Sibel Redzep som sa att de hellre sett Alice Svensson som vinnare, bland annat till Metro. – Jag har viktigare saker att bry mig om nu än vad som skrivs i tidningarna. Jag är tacksam för att ha så många som backar upp mig, säger han.Fans har han också fått på Malta, som var hans hem fram tills Sverige-flytten för ett år sedan, och han lovar att det blir en spelning där så fort hann får tid. Först väntar Sverigeturnén i början av 2009.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro