ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kevin Spacey utreds för ytterligare tre nya sexualbrott

Natalie Demirian · 4 Jul 2018
Uppdaterad 4 Jul 2018
Kevin Spacey.

Kevin Spacey. Foto: Getty Images


Skådespelaren Kevin Spacey utreds av Scotland Yard för ytterligare tre fall av sexuella trakasserier, skriver TMZ. Det innebär att den tvåfaldige Oscarsvinnaren utreds för totalt sex fall i London mellan åren 1996 och 2013.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i slutet på förra året som 58-årige Kevin Spacey anklagades för sexuella närmanden av skådespelaren Anthony Rapp som ska ha ägt rum när denne bara var 14 år gammal och Spacey var 26 år gammal.

Bad om ursäkt på Twitter

I samband med anklagelsen svarade Spacey på Twitter att han inte minns händelsen, men att han ber om ursäkt om han uppförde sig så som Rapp beskrev det. Vidare berättade Spacey för första gången att han är homosexuell, något som kritiker menade flyttade fokus från anklagelserna.

Efter Rapps anklagelse trädde flera män fram med liknande historier om sexuella trakasserier och övergrepp och i januari i år startade Scotland Yard en tredje utredning mot filmstjärnan.

Nu skriver TMZ att han utreds av Scotland Yard för ytterligare tre fall av sexuella trakasserier.

Utreds även i USA

Enligt TMZ pågår det dessutom en liknande utredning i Massachusetts i USA och även i Los Angeles tittar en åklagare på fler anklagelser mot Kevin Spacey.

Efter anklagelserna mot Spacey meddelade Netflix att man bryter alla samarbeten med skådespelaren, som spelade huvudrollen i serien ”House of cards”, och han har också strukits från filmen ”All the money in the world”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro