ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kids, det här kan ni visst pröva hemma

Tomas Lundin · 5 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

STUNTS. Jackass-gängets stunts följs alltid av en varning om att inte pröva detta hemma, men nu blir det ändring på det.

I höst kommer "Jackass The Game" till Playstation 2, PSP och Nintendo DS. Spelet innehåller inte mindre än 25 minispel där du kan testa på mer eller mindre idiotiska stunts, utan risk för blåmärken och skrapsår.

– Med vårat nya Jackass-spel får ni pröva våra stunts hemma, men bara när ni spelar tv-spelet – era små ungomsförbrytare, säger stjärnan Johnny Knoxville, vars privata delar får en hel del stryk i ett par av momenten, bland annat i "Shoot Johnny", som går ut på att skjuta honom i skrevet med en paintballmarkör.

Du kan även slå kortväxta Jackass-medlemmen Wee Man i huvudet med en klubba, dyka från skyskrapor eller löpa amok på fairwayn med en golfbil.

Snacket inför släppet går redan flitigt på forum och bloggar. De flesta är imponerade av det som har läckt ut i form av trailers och smygtittar, men många undrar varför "Jackass the Game" inte kommer till vare sig PC eller någon av de nya tredje generations-konsolerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro