ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kikki Danielsson: Benjamin är den största konkurrenten

Natalie Demirian · 2 Feb 2018
Uppdaterad 2 Feb 2018

Foto: Simon Krona


Kikki Danielsson bröt foten på tre ställen i höstas. Nu ska hon stå på Melodifestivalens scen för tionde gången i karriären. – Jag haltar lite ibland, men jag tar mig fram och det är inga problem på scen. Jag går in själv och ut själv, hittills i alla fall, säger hon till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var 40 år sedan som Kikki Danielsson deltog i Melodifestivalen för första gången. I år tävlar hon med bidraget ”Osby Tennessee”.

– Den här gången är det en hemsnickrad låt. Sulo och jag har gjort den tillsammans. Så vi får stå med i rutan på textraden. Jag har alltid tänkt att ”tänk om man fick stå som textförfattare någon gång”.

Hur ser du på dina vinstchanser?

– Det beror på. Det är väl jag som är äldst, det är alltid jag som är äldst numera. Och sedan Edward. Sedan är det bara ungdomar. Och det är ju många ungdomar som röstar. Det är deras grej att hålla på med telefoner. Det kanske inte folk i min ålder eller mina fans gör. Men jag har faktiskt en stor bredd bland mina fans, så jag hoppas att de plockar hem hjärtappen och röstar.

Vem ser du som din största konkurrent i den här deltävlingen?

– Benjamin Ingrosso brukar ha bra låtar och föra sig bra på scen.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro