ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Killar, så gör ni tjejen nöjd

Hanna Göransson · 5 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Eriksson har skrivit en handbok för pojkvänner. Tricket? Lyssna på tjejen och ta initiativ till städning.

– Vi killar behöver någon form av instruktion, säger författaren Peter Eriksson.Han ser sin bok som en tjänst för det manliga släktet och jämför den med instruktionsböcker om bilar. – ”Så häller du olja i re­lationen” är motsvarigheten till ”så häller du olja i bilen” för att den ska fungera.

Men det är inte bara grabbarna som behöver hjälp. Peter tipsar flickvänner om att gnälla på ett bättre sätt. – Att tjata på en kille är bara slöseri med tid. Säg inte vad han gör fel, säg i stället vad du behöver.

Men en handbok för flickvänner vore svårt. – Det skulle inte vara politiskt korrekt, säger Peter. Men det skulle behövas.

Så, vad är det viktigaste en pojkvän behöver veta?– Önskemålen från tjejer är fler kärleksförklaringar och färre skitiga strumpor på golvet.

Foto: Lotta Imberg

Metrofrågan: Vilket är ditt bästa tips till pojkvänner

Paulina och Stephanie Edwardson20 och 26, stockholm, gillar inte svartsjuka pojkvänner:– Det är de små sakerna i vardagen, som frukost på sängen, som gör skillnad, säger Paulina. – Respektera mig och låt mig ha egen tid, säger Stephanie.

Miina Palm 20, barnflicka, uppsala:– Det är bra att killen betalar när man går på restaurang. Och det är trevligt att få blommor.Liis Sildnik 20, barnflicka, stockholm:– Han ska vara intresserad av sin flickvän och gärna skicka små sms eller ringa ibland bara för att kolla läget.Sara Andersson 42, personlig tränare,  stockholm:– Pojkvänner ska vara lekfulla, busiga och snälla.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro