ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kim Jong-Uns avrättade flickvän har återuppstått

Leif Oldenburg · 18 Maj 2014
Uppdaterad 18 Maj 2014

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-Uns förra flickvän har återuppstått från det döda.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är okänt varför sångerskan Hyong Song-Wol, känd som Kim Jon-Uns ex och på Youtube för låten ”Excellent Horse-Like Lady”, har tagits till nåder. Det finns inte heller några uppgifter om artisternas familjer som i samband med gripandena skickades till arbetsläger.
Det är okänt varför sångerskan Hyong Song-Wol, känd som Kim Jon-Uns ex och på Youtube för låten ”Excellent Horse-Like Lady”, har tagits till nåder. Det finns inte heller några uppgifter om artisternas familjer som i samband med gripandena skickades till arbetsläger.Foto: Youtube & TT

I september förra året rapporterade asiatiska medier att sångerskan Hyong Song-Wol och flera andra artister avrättats. Orsaken skulle vara att Song-Wol och ett tiotal andra musiker spelat in sexvideos som sedan sålts vidare i hemlighet. Uppgiften om avrättningarna bekräftades av landets säkerhetschef.

Redan då spekulerades det i att Kim Jong-Uns nuvarande hustru Ri Sol-ju av svartsjuka krävt att makens tidigare flickvän skulle avrättats.

Men nu har Hyong Song-Wol återvänt från graven. Nyligen uppträdde hon i statskontrollerad tv och höll även ett tal där hon öste lovord över landets ledare Kim Jong-Un, skriver Herald Sun.

Det är okänt varför Hyong Song-Wol tagits till nåder. Det finns inte heller några uppgifter om artisternas familjer som i samband med gripandena skickades till arbetsläger.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro