ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kirill, 21, vill slå världsrekord i störst biceps – injicerar sina armar med synthol

Valerie Kaspersen · 8 Dec 2017
Uppdaterad 8 Dec 2017
Kirill Tereshin sägs ha injicerat flera liter av synthol i sina armar.

Kirill Tereshin sägs ha injicerat flera liter av synthol i sina armar. Foto: Privat/Instagram


Medan andra dricker proteinshakes och går till gymmet några dagar i veckan kokar den 21-åriga Kirill Tereshin ihop egen synthol, ett preparat som gör att musklerna ser större ut.

klar

Artikellänk är kopierad

Den ryske ex-soldaten Kirill Tereshin ska ha skapat en egen version av synthol och har enligt sig själv injicerat flera liter av preparatet i sina armar. Målet är att slå världsrekordet i störst biceps. Substansen ökar inte på något sätt muskelmassan, utan är bara en tillfällig kosmetisk lösning.

Enligt Mirror ska Tereshin ha injicerat preparatet för första gången i somras och såg resultatet på bara några dagar. Då hade hans armar ökat i omkrets med 26 centimeter och nu har han en omkrets på 60 centimeter.– Jag gjorde det och fick 40 graders feber. Sedan låg jag i sängen och trodde att jag skulle dö, men allt ordnade sig, ska Tereshin ha sagt.

Preparatet är förbjudet i Sverige på grund av hälsoriskerna, som bland annat innebär ökad risk för stroke och hjärnskador. Trots det är det många kroppsbyggare som använder synthol runt om i världen.

Läkare varnar Tereshin för att han kan tvingas amputera armarna ifall han fortsätter injicera den hemmagjorda substansen.– Det kommer inte att hända omedelbart, men han kan behöva amputera i framtiden, säger den ryska läkaren Evgeny Lilin.

Trots varningarna verkar inte Tereshin vilja sluta. Men efter chocken över hans bilder har han tagit bort sina sociala medier.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro