ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kissie: Vi bloggare är Sveriges A-kändisar

Anneli Wikström · 2 Jul 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Alexandra "Kissie" Nilsson är Sveriges största bloggare.

Alexandra "Kissie" Nilsson är Sveriges största bloggare. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Urban Brådhe

Nu släpper Sveriges största bloggerska Alexandra "Kissie" Nilsson en singel. Men när Metro ska träffa henne dyker hon inte upp. Hon har sagt till managern att hon dubbelbokat med en annan Metroreporter. Till sin kollega har hon sagt att hon har möte om sin medverkan i "Paradise Hotel".

Du verkar inte bara ljuga i bloggen. Berätta nu vad du egentligen gjorde då vi skulle ha setts tidigare i dag.– Jag ljög inte utan det hela var en missuppfattning. Jag satt och diskuterade om jag ska vara med i ”Paradise Hotel” eller inte.Så du ska vara med i "Paradise Hotel"?– Det är inte säkert. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill ju till exempel blogga, det vill jag inte sluta med. Sedan är de så slampiga där och det tycker jag inte om. Det är klart att jag tvivlar. Jag skulle aldrig ha sex i tv.Vem är du på riktigt?– Jag är väldigt feg. Jag är inte alls så kaxig som i bloggen. Om jag skulle vara det så skulle jag nog åka på stryk. Det är ju en del hot på bloggen men det är inget problem i verkligheten. Även andra människor är rätt fega på riktigt.Vad är det dyraste du fått gratis  genom bloggen?– Det måste ha varit min bubbelpool som jag snart får levererad till mig. Det är en riktig bubbelpool, så jag får ha den hemma hos min mamma som bor i radhus, jag kan ha den på hennes tomt. Det blir ju jätteskönt! Jag minns inte vilket företag den kommer ifrån dock. Mina vänner är inte avundsjuka på det jag får, det hoppas jag inte, i alla fall. Det skulle jag bli om andra fick så mycket gratis som jag får.Och nu ska du göra musik. Är din röst tillräckligt bra eller fick du ta autotune till hjälp?– De fick fixa till den i autotune men jag tycker att de har fixat till den lite konstigt. Nu låter det techno eller house. Men jag skulle kunna sjunga live. Det har jag gjort många gånger förut. Jag tror absolut att det finns en plats för mig i musikbranschen.Vad är det värsta du skrivit i bloggen för att provocera dina läsare?– När jag har skrivit att folk inte får se ut på ett visst sätt. Jag skrev bland annat att man inte får ha ihopsittande lår och det blev mycket diskussion kring det. Det var för två år sedan och det var dumt. Jag skriver inte sådant längre eftersom jag inte står för det. Jag har blivit snällare.Jag känner knappt igen dig från bloggen. Hur mycket retuscherar du dina bilder av dig själv?– Jag retuscherar alla bilder, till och med bilder på saker. Jag retuscherar för att det är provocerande.Vad gör du om tio år?– Jag håller inte på med bloggen i  alla fall. Jag kanske bor utomlands med en man och så har jag en PR-firma som går bra. Inga barn, absolut inga barn. Jag kan inte få barn, men det vill jag inte prata om av privata skäl.

Vilka skönhetsingrepp har du gjort?– Brösten, kinderna, hakan och läpparna. Det är inte så mycket, Blondinbella har ju gjort fler. Det är inget speciellt med detta, sådant har typ alla bloggare gjort. Jag ska göra en näsoperation också. Jag gillar att testa vad man kan göra med ett utseende och ville kolla om man kan bli snyggare.Hur rankar du dig själv som kändis? A, B eller C?– Jag tycker inte Sverige har några kändisar. De som blir igenkända på stan är bloggare, så vi är Sveriges A-kändisar. Ingen vänder sig om på gatan om Markoolio går förbi. Andra A-kändisar är Blondinbella, Kenza, Gaybloggen och Foki.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro