ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kissies håriga armhåla hyllas och hatas

Ida Gustafsson · 1 Okt 2015
Uppdaterad 1 Okt 2015
Bilden på den orakade armhålan skapade reaktioner i sociala medier.

Bilden på den orakade armhålan skapade reaktioner i sociala medier. Foto: Kissies.se


Modigt”, ”naturlig skönhet” och ”bäst”. Det är några av omdömena på bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson fått på bilden med sin orakade armhåla. ”Det blev jag väldigt förvånad över", säger hon till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

På instagram hashtaggade hon sin armhålebild med ”hårig feminist”. 

Bilden som hon har publicerat på sin blogg, instagram och Facebooksida har fått kommentarer som: ”Wow, den armhålan förväntade jag mig inte! Skitbra och modigt gjort Alexandra, var stolt över dig själv! Du är hur vacker som helst, en naturlig skönhet”. En annan har skrivit: "Du är grym". 

Vad tänkte du när du la upp bilden?  – Jag tänkte inte så mycket. Tänkte ta vanliga bilder, sen såg att jag var hårig. Men jag orkade inte gå och raka mig och ta nya bilder. Det är ju en naturlig sak, så jag testade. Och när min sambo sa ifrån och inte tyckte att jag skulle lägga ut den blev jag mer triggad att göra det, säger Alexandra Nilsson till Metro.

► LÄS MER: Kvinnliga kändisar hoppar på sommartrenden: håriga armhålor

Men en del av läsarna har gått i taket, och skriver negativa kommentarer där de tycker att Alexandra ”Kissie” Nilsson är äcklig. De skriver ”usch”, ”vidrigt” och "raka dig" och menar att hon bara vill provocera. Vissa reagerar också på att hon använder sig av begreppet ”feminist”.

– Jag blir förvånad över att folk blir äcklade. Men det är ingen som inte kan ha sett hår och lite hårsäckar förut. 

Kissie säger att de som kritiserat bilden är antingen är män eller unga tjejer. 

– Folk måste inse att vi människor lärt oss hur vi "ska" se ut och att det är jättefel. Det är så många unga människor, runt 12 år. Undrar var de lärt sig det, de är bara 12 år och det är oroväckande, säger Alexandra Nilsson. 

► LÄS MER: Kissie visar mensbild: ”Sluta skämmas över tamponger”

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro