ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klädde av sin fru när hon somnat – och sände livevideo på Playstation 4

Viktor Ander · 26 Nov 2013
Uppdaterad 26 Nov 2013

En Playstation 4-användare har bannats efter att han klätt av sin sovande fru och sänt bilder på henne över tv-spelets videodelningsfunktion.

klar

Artikellänk är kopierad

Playstation 4 släpptes nyligen.
Playstation 4 släpptes nyligen.Foto: AP

I Playstaion 4 har Sony gett användarna möjligheten att sända egenproducerad livevideo. Vem som helst med tillgång till en konsol kan se materialet. Nu kommer uppgifter om att en spelare ska ha använt funktionen för att visa bilder på sin nakna fru, rapporterar Daily Mail.

Den nu avstängde användaren ska ha sänt en videoström som visar honom och hans fru i deras soffa. I videon ses paret dricka stora mängder alkohol och efter ett tag förefaller frun somna. Mannen utnyttjar då situationen genom att lyfta upp kvinnans klänning och exponera hennes bröst. Ungefär 15 minuter senare blir skärmen svart och när videon fortsätter är frun – som fortfarande verkar sova – helt naken.

Tjänsten Twitch TV, som administrerar användarnas videor, var snabb att stänga av mannen och twittra ut en påminnelse om att användaravtalet endast tillåter sändning av spelrelaterat material.  

klar

Artikellänk är kopierad

Viktor Ander
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro