ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klagade för mycket på grannen – vräks själv

Arne Wirén · 10 Sep 2007
Uppdaterad 27 Apr 2017

klar

Artikellänk är kopierad

Kvinnan klagade på att hennes grannar väsnades.Nu är det hon som blir vräkt. Hon ringde störningsjouren för ofta.– Vi måste få slut på bagatellanmälningar, säger Kenneth Johansson till tidningen Hem & Hyra.STÖRNINGSJOUREN.

Han är ansvarig för störningsjouren på fastighetsbolaget Bostaden i Umeå, som dragit kvinnan inför hyresnämnden för att bli av med henne.Kvinnan klagade på att en granne tog hem vänner och tittade på tv och spelade musik långt in på nätterna. I början vände hon sig till kvartersvärden och bad om hjälp, men när inget hände ringde hon störningsjouren och polisen. Hyresvärden hävdar att vare sig störningsjouren eller andra grannar hört några oljud.

I stället kände sig den granne som hon klagade på trakasserad och valde till slut att flytta.Nu vill hyresvärden att kvinnan ska vara ute den sista september.– Jag känner mig kränkt och vill få upprättelse, säger hon till Hem & Hyra.

klar

Artikellänk är kopierad

Arne Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro