ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klappomaten är inget för den personliga

Ellen Wennerström · 10 Dec 2013
Uppdaterad 10 Dec 2013

Vad sägs om en automat som väljer ut, köper, slår in och till och med rimmar till dina julkappar. Vad skönt” kanske en del säger. Men vad hände med personligheten?

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström testar nya julklappsmaskinen i Farsta Centrum.
Ellen Wennerström testar nya julklappsmaskinen i Farsta Centrum.Foto: Natanael Johansson

En Klappomat som både köper, slår in och rimmar till julklapparna, vad praktiskt! Men liten besvikelse infann sig hos Metros reporter när man inte fick veta vad det blev för present.

Klappomatens nissar börjar nämligen inte jobba förrän den 18 december då man som tidigast kan få komma och hämta upp julklappen, därefter ska det ta max 24 timmar. När det är klart får man ett sms eller e-mail som talar om att Klappomaten har jobbat klart. Det blir en överraskning både för givaren och tagaren.

För den som är otålig eller har kontrollbehov är detta inget att rekommendera. Och kanske inte heller för den som gillar att tänka ut personliga julklappar med interna pikar till sina nära och kära.

Men den som är lite lat eller fantasilös kan åka till Farsta Centrum där Klappomaten står. Ratta bara in ålder, kön, intressen, egenskaper och relationen till personen man vill ge presenten till, så vips, nästa dag är det klappat och klart!

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro