ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klart: Shawn Mendes till Fråga mig

JENNI KARLSSON · 18 Apr 2016
Uppdaterad 18 Apr 2016
Shawn Mendes är gäst i "Fråga mig" på onsdag. Ställ dina frågor redan nu.

Shawn Mendes är gäst i "Fråga mig" på onsdag. Ställ dina frågor redan nu.


Shawn Mendes, popundret från Kanada, äntrar som första internationella gäst Metros succé Fråga mig” på onsdag klockan 12.00. Redan nu kan du ställa dina frågor.

klar

Artikellänk är kopierad

Click here for an English version of the article.

På torsdag spelar Shawn Mendes för utsåld arena på Fryshuset i Stockholm, men för den som inte fått tag på biljetter kan Metro ge glädjebesked. Han är gäst i Metros ”Fråga mig”-program på onsdag.

Den 17-åriga kanadensiska popstjärnan slog igenom med låten ”Life of the Party” 2014, släppte debutalbumet ”Handwritten” 2015, och för de flesta är han mest känd för låten ”Stitches” som har spelats flitigt i radio.

– Alla svenska fans är så respektfulla, snälla och lugna, det är fantastiskt att uppleva, sa han i en intervju med Aftonbladet under hans första Sverigebesök.

LÄS MER:  Isa Tengblad: "Hemma vågar jag vara en vanlig tonåring"

Drygt ett år senare är Shawn tillbaka för ännu en konsert, och det är inte svårt för honom att hitta saker att vila ögonen på berättar han i samma Aftonbladetintervju.

– Det är underbart här. Tjejerna är så vackra, alla här ser ut som modeller. Det är ingen lögn, jag lovar att Sverige sticker ut.

17-åringen har tidigare varit förband åt Taylor Swift och hyllats av Justin Bieber. Och likt deras fans är inte fanskaran för Shawn kända för att vara den lugnaste publiken. Det finns däremot vägar han lärt sig för att stilla publikens skrik.

– Jag pratar bara med dem. Fansen glömmer ibland att jag också är en riktig person, så när jag säger ”lugna ner er, jag är riktig precis som ni” så blir det oftast lugnt på direkten, sa Shawn till sajten Digital Spy.

►LÄS MER:  Molly Sandén: Jag får inte gå naken hemma för Danny

I förra veckan befann sig Shawn i England, och i en intervju med radiostationen Capitol FM hintade han om att det kan bli aktuellt med skådespelarroller i framtiden. Tidigare har han synts gästspela i serien ”The 100”. 

Så vilka frågor vill Shawn helst inte svara på?

Under en tv-intervju som gjordes tillsammans med popstjärnan Camila Cabello, som sjunger med honom ihop på låten ”I know what you did last summer” kom frågan om de två dejtade. Det visade sig bli en pinsam situation där Shawn till sist röt ifrån och sa ”Jag bryr mig inte om vad du tror” efter att programledaren flera gånger antytt att popstjärnorna någon gång måste ha hånglat med varandra.

Fråga mig sänds på onsdag klockan 12.00. 

Click here for an English version of the article.

klar

Artikellänk är kopierad

JENNI KARLSSON
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro