ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Klart: Zlatan tillbaka till United – avslöjar själv på Instagram

Filip Häggberg · 24 Aug 2017
Uppdaterad 24 Aug 2017

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Manchester United. Svensken har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med den engelska storklubben, något som både klubben och Zlatan bekräftar.

klar

Artikellänk är kopierad

Zlatan hade då ett ettårskontrakt med klubben, som inte förlängdes när det gick ut tidigare i somras.

Men nu är det bekräftat – han ska tillbaka. Svensken har kommit överens om ett nytt ettårskontrakt med Manchester United.

– Vi är överlyckliga över att Zlatan är på väg tillbaka och vi är lika överlyckliga över att ha fått tillbaka hans ambition och erfarenhet. Efter hans bidrag förra säsongen förtjänar han vår tillit, säger tränaren José Mourinho till klubbens hemsida.

Instagram har Zlatan själv bekräftat nyheten – på ett alldeles eget sätt. Han har publicerat en bild där han bryter arm med vad som ser ut att vara en djävul, med den tillhörande texten ”I UNITED it”.

Till Manchester Uniteds hemsida säger Zlatan att han är tillbaka för att ”avsluta det han påbörjat”.

När Zlatan är fullt rehabiliterad från sin knäskada och redo för spel är fortfarande oklart, men enligt uppgifter i brittisk press siktar svensken på comeback i oktober.

Zlatan spelade 46 matcher och gjorde 28 mål för Manchester United förra säsongen.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro