ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klättrar mot stjärnorna

Heidi Patalano / Emma Björkman · 22 Sep 2011
Uppdaterad 22 Sep 2011
Nyfiken på hur pass sevärda Emma Stones två nya filmer ”Niceville” och ”Crazy, stupid, love” är? På sidorna 16 recenseras de.

Nyfiken på hur pass sevärda Emma Stones två nya filmer ”Niceville” och ”Crazy, stupid, love” är? På sidorna 16 recenseras de. Foto: Ap Photo


Med huvudrollen i Easy A” visade birollsdrottnngen Emma Stone vad hon gick för. Nu är hon tredubbelt aktuell på vita duken – och nästa år spelar hon rollen som Spindelmannens flickvän.

klar

Artikellänk är kopierad

För ett år sedan gjorde den svenskättade (hennes farfar är från Sverige) skådespelerskan Emma Stone, 22,  sin första huvudroll i den romantiska komedin ”Easy A”. Nu syns hon överallt. Förutom en liten roll i bioaktuella ”Friends with benefits” har hon stora roller i snyftaren ”Niceville” och komedin ”Crazy, stupid, love”, som båda har premiär i dag. Att vara aktuell i flera filmer innebär att Emma Stone får åka runt och göra intervjuer. Men resandet tär inte på humöret, hon börjar bara bli less på att höra sin egen röst. – Om man redan tycker illa om att lyssna på sin egen röst så hatar man den verkligen efter en veckas intervjuer. Sedan börjar man tycka riktigt illa om sina åsikter och svar, säger hon. Emma Stone fick nyligen extra uppmärksamhet i skvallerpressen när skådespelaren Jim Carrey, 49, förklarade sin kärlek till henne i ett videoinlägg – på skoj hävdade han senare. Själv tar hon kändisskapet med ro.  – Alla som befunnit sig i en sådan här situation vet att det går över. Man får inte ta det på för stort allvar. Det som är viktigt är att människorna i ditt liv – din familj och dina vänner – älskar dig helt och fullt att de alltid får dig att känna dig lite dum och inte så märkvärdig. Nästa år är Stone aktuell i ”Movie 43” en film som består av flera kortfilmer och sedan väntar en ”femme fatale”-roll i tstjärnspäckade polis- och maffiadramat ”Gangster squad”. Men det är rollen som Peter Parkers (Andrew Garfields) flickvän Gwen Stacy i den nya Spindelmannen-filmen ”The amazing spider-man” (Sverigepremiär 3 juli 2012) som det snackas mest om. Vad skiljer den här filmversionen från ”Spider-man” från 2002? – Den är något helt annorlunda. Jag tror inte den kommer vara något som funnits eller gjorts tidigare. Kanske ett mer ingående porträtt av Peter Parker på sätt och vis.Vad kan vi vänta oss av din Gwen Stacy? – Hon är en mordgalen psykopat! Det är min Gwen Stacy.

klar

Artikellänk är kopierad

Heidi Patalano / Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro