ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klonerna Will Ferrell och Chad Smith möts i duell

Tomas Lundin · 8 Feb 2014
Uppdaterad 8 Feb 2014
Klonerna Will Ferrell och Chad Smith möts i duell Will Ferrell till vänster och Chad Smith till höger. Eller?

Klonerna Will Ferrell och Chad Smith möts i duell Will Ferrell till vänster och Chad Smith till höger. Eller? Foto: TT


Ibland sägs att varje människa på jorden har en dubbelgångare någonstans. För Chad Smith är det ganska uppenbart eftersom hans klon är komikern Will Ferrell. Eller är det tvärtom? Nu ska de båda mötas i en slagverksduell.

klar

Artikellänk är kopierad

Bakgrunden är att Ferrell under en frågestund på nätforumet Reddit – en så kallad AMA – fick många kommentarer om hur lik han är Chad Smith, trumslagaren i bandet Red Hot Chili Peppers. Ferrell lade också upp en Instagramvideo via humorsajten Funny or Die där han sa att han egentligen var Chad Smith. 

En dag senare plockar Chad Smith upp handsken i en video där han säger åt Ferrell att sluta imitera honom. Han utmanar honom också på en duell – trummor mot koskälla. 

I ett av Will Ferrells mest kända humorklipp spelar han just koskälla i bandet Blue Öyster Cult. 

När det så är dags för Chad Smith att hålla frågestund på Reddit kliver Will Ferrell – en flitig Reddit-användare – in och kommenterar.

”Hej Chad, Will Ferrell här. Jag såg din video och jag accepterar din inbjudan till trumduell.”

Komikerns krav för att ställa upp är att en insamling till välgörenhetsorganisationen ”Cancer for College” först ska komma upp i 300 000 dollar. 

”Jag kommer att stå öga mot öga med dig i den största trumma mot koskälla-utmaningen världen någonsin har skådat”, fortsätter Ferrell till Reddit-användarnas förtjusning.

I skrivande stund är summan uppe i nästan 200 000 dollar med 18 dagar kvar så det verkar mycket troligt att duellen kommer att bli av. Då får vi äntligen veta vem som är original och vem som är kopia.Scrolla ner för att se klonernas videohälsningar och ett utdrag ur koskälle-sketchenLÄS MER:Så hyllade Will Ferrell Sverige

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro