ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Klüfts mammalycka – väntar andra barnet till hösten

Emelie Nilsson · 9 Jun 2017
Uppdaterad 9 Jun 2017
Patrik och Carolina Klüft får sitt andra barn till hösten.

Patrik och Carolina Klüft får sitt andra barn till hösten. Foto: Maja Suslin/TT


Före detta friidrottsstjärnan Carolina Klüft är gravid igen. Till hösten kommer hennes och maken Patriks andra barn, bekräftar hon för Expressen.

klar

Artikellänk är kopierad

Under några år höll Carolina Klüft de svenska friidrottsfansen i ett järngrepp när hon radade upp framgångar i sjukamp i mästerskap efter mästerskap. Men sedan några år tillbaka är det i stället i rollen som expert och programledare i tv vi har kunnat se Carolina Klüft.

För två år sedan fick 34-åringen även, tillsammans med maken Patrik Klüft, dottern Laleh och nu bekräftar Carolina Klüft att familjen till hösten kommer att utökas ytterligare.– Det stämmer. Vi ska få tillökning i höst, säger hon till Expressen.

Klüft har sedan karriären förutom programlederiet skrivit självbiografin ”Livet är en sjukamp”, föreläst och jobbar även deltid i kronprinsessparets stiftelse och initiativet Generation PEP där även Metro är en samarbetspartner.

Senare i år kommer Klüft även att leda underhållningsprogrammet ”Duellen” tillsammans med Micke Leijnegard.

klar

Artikellänk är kopierad

Emelie Nilsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro