ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Knappen som chockar dig när du slokar

Mia Odeh · 17 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Den lilla slokarövervakaren kan hängas i ett halsband, klämmas fast på behå-bandet eller klistras fast direkt på huden.

Den lilla slokarövervakaren kan hängas i ett halsband, klämmas fast på behå-bandet eller klistras fast direkt på huden. Foto: Iposture


klar

Artikellänk är kopierad

RAKRYGGAT. Iphone, Ishoe, och Ibaby – alla vill vara med på i-vågen. En av dem är Iposture – en knapp med inbyggd teknik som talar om när du slokar genom att vibrera.

Iposture kläms fast på till exempel ett behå-band, hängs i ett halsband eller klistras fast direkt på huden. Bäraren ställer sig i den goda hållning man vill bevara och trycker på knappen för att registrera hållningen. Därefter varnar Iposture med en liten vibration när hållningen sjunkit i mer än tre grader åt något håll under mer än en minut.

Slankare siluett, mindre ryggont och illusionen av en större byst utlovas med Iposture. En träningsvideo samt fem batterier, vilket tydligen ska vara en livstids förbrukning, följer med på köpet till priset av 89 dollar, ungefär 725 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Mia Odeh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro