ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Knäskada kan stoppa Antons dans

Karolina Skoglund · 8 Feb 2013
Uppdaterad 8 Feb 2013
Anton Ewald har själv gjort koreografin till sitt favorittippade nummer. Men en gammal skada har börjat spöka igen och oroar inför morgondagen.

Anton Ewald har själv gjort koreografin till sitt favorittippade nummer. Men en gammal skada har börjat spöka igen och oroar inför morgondagen. Foto: Henrik Brunnsgård


Favoriten Anton Ewald, 19, inför sitt avancerade dansnummer: Mitt knä är skadat.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt oddsen blir den 19-åriga Anton Ewald en de två som går direkt till final efter morgondagens deltävling i Melodifestivalen. Men inför direktsändningen finns det nu ett orosmoment hos Anton, vars bidrag innehåller en avancerad dansuppvisning – och just nu ett skadat knä. 

– Det gick inte så bra som jag hade hoppats på. Mitt knä spökar lite grann, det är skadat sedan tidigare. Jag behöver vara tillräckligt varm innan men jag lyckades inte med det i dag av någon anledning, säger han efter dagens publikrepetition. 

Än så länge vet han inte vad han ska göra för att lösa skadan tills i morgon.  – Nej, jag har ingen aning. Men jag måste se till att vara varm innan jag går upp på scen. 

Men den avancerade dansen ställer inte bara till med knäproblem.  – Man blir trött. Dansen tär på konditionen. Spring en mil allt vad du orkar så får du se hur det känns, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro