ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Knivar och getter på ny kabaré

Fredrik Stjernström · 30 Sep 2013
Uppdaterad 1 Okt 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Med mexikanska knivkastare, dans och humor ska Cabaret Candy Club liva upp hösten på The Tivoli i Helsingborg. Inspirationen till den nya föreställningen Tigres har de hämtat från små klubbar i kabaréns huvudstad Paris. – På ett ställe fick vi knacka på bakdörren i tre nätter innan vi kom in. Vi fick mycket inspiration till koreografier, säger produktionsassistenten Anna Lundberg. Gruppens grundare Albin Ganovic rymde med en cirkus när han 14 år. Med Cabaret Candy Club vill han ge andra en chans att få utvecklas på scenen och samtidigt bjuda publiken på en annorlunda upplevelse. – Det blir en exotisk bergochdalbana med färger och skratt. Folk ska komma hit och lämna sina bekymmer utanför, säger han. Som namnet antyder är temat för den nya showen tigrar. Några riktiga kattdjur kommer inte att finnas på scenen – däremot två getter som blev kabaréstjärnor istället för att gå ett dystert öde till mötes. – Vi köpte dem från slakteriet på en hundmatsfabrik, säger Albin Ganovic.

FAKTA

Tigres

När: Framförs vid nio tillfällen med premiär den 3 oktober.   Var: The Tivoli i Helsingborg. Inträde: 260 kronor (485 kronor inkl. meny).

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Stjernström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro