ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Knivskuren i halsen vid fest

Stockholm TT · 25 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I ett plötsligt vredesbrott under festen kastade sig en ung man först över en kvinna, slängde ner henne på golvet och tryckte en kniv mot hennes hals. Han släppte sedan kvinnan utan att skada henne och gav sig i stället på en man som han skar i halsen.

Larmet om den våldsamma festen i en Norrtäljelägenhet kom till polisen vid halv nio. Den knivskurne fördes till sjukhus för att få ett sår i halsen sytt.

När polisen anlände till lägenheten kunde mannen med kniven gripas och tre kvinnliga vittnen tas med till förhör. Kvinnorna var tillräckligt nyktra för att berätta vad som hänt, medan både knivmannen och hans offer behövde nyktra till innan de kunde förhöras.

Den gripne anhölls senare, misstänkt för grov misshandel och olaga hot. Kvinnan han kastat sig över berättade för polisen att hon blev mycket skrämd och upprörd, fast hon undkom mannens angrepp oskadd och han inte yttrat något hot mot henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro