ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Knuffade bort tafsande man – blev slagen

Emmelie Wallroth · 28 Aug 2014
Uppdaterad 28 Aug 2014

När Mary Brandon knuffade bort mannen som tafsade på henne möttes hon av en smäll. 

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på karnevalen i Notting Hill som Mary Brandon blev slagen när hon sa till en man att sluta tafsa.
Det var på karnevalen i Notting Hill som Mary Brandon blev slagen när hon sa till en man att sluta tafsa.Foto: All Over Press/Skärmdump Facebook/Privat

Mary Brandon befann sig på Notting Hill Carneval i London i måndags när en man i folkmassan plötsligt började tafsa på henne och ta henne på rumpan.

I ett inlägg på Facebook berättar hon hur hon knuffade bort mannen – och ”utövade sin rätt att säga till en man att sluta ta på hennes kropp utan hennes medgivande”. Då slog mannen plötsligt till Mary.

Hon har lagt upp en bild på sig själv på Facebook där man kan se hennes sönderslagna ansikte. Bilden har i skrivande stund delats nästan 13 000 gånger och händelsen har blivit omskriven i flera utländska medier.

”Jag ville ha en trevlig stund men i stället fick jag spendera nio timmar på akuten på grund av hans feghet. Jag är så arg över att den här mannen tyckte att det var okej att slå mig bara för att jag sade till honom”, skriver hon på Facebook.

I en kommentar till inlägget har hon även skrivit att hon mår bra och att hon har återhämtat sig snabbt från misshandeln.

Enligt London Evening Standard utreds nu händelsen av polisen och mannen är fortfarande på fri fot. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro