ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Knuffades ner på spåret och dödades av tåget

Matilda Bjerlöw · 28 Dec 2012
Uppdaterad 28 Dec 2012
En bevakningskamera visar hur den misstänkta kvinnan springer från platsen, efter att ha knuffat ner en okänd man på spåret.

En bevakningskamera visar hur den misstänkta kvinnan springer från platsen, efter att ha knuffat ner en okänd man på spåret.


I går kväll knuffades en man ner på tunnelbanespåret i New York, där han blev påkörd av ett tåg och omkom. Den misstänkta gärningsmannen, en ung, galen kvinna, flydde snabbt från platsen.

klar

Artikellänk är kopierad

– Den här kvinnan, hon bara knuffade ner honom på spåret och sprang iväg. Jag skrek och blundade, berättar ett vittne för New York Post.

Det var i natt vid 01-tiden, svensk tid, som den intet ont anande mannen väntade på tunnelbanan i Queens, New York. På perrongen fanns ungefär åtta personer, som plötsligt kunde se hur en kvinna utan ett ljud gick fram till mannen, puttade ner honom på spåret och rusade därifrån.

I stället kom tåget och körde över den hjälplöse mannen. – Jag såg honom, jag såg tåget komma, och jag kunde inte göra någonting. Han försökte ta sig upp men det hela gick så fort, berättar vittnet, som också säger att den chockade mannen inte ens skrek.

Strax innan händelsen hade kvinnan, som lyckades fly och ännu inte är gripen, suttit på en bänk och pratat med sig själv. Hon ska också ha gått fram och tillbaka och uppträtt konstigt.

Det här var den andra dådet av den här typen i New York på mindre än en månad. Den 3 december knuffades en 58-årig man ner på spåret, där han kämpade för sitt liv i 22 sekunder utan att någon kom till hans undsättning.

Läs även: Därför lät åskådarna mannen dö på spåret

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro