ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kolla om bilen klär dig

Billy Andersson · 15 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Ser min bak stor ut till den här Chevan? Det kan osäkra bilköpare numera ta reda på i södra London där en Chevroletåterförsäljare fixat till den här provhytten.

Ser min bak stor ut till den här Chevan? Det kan osäkra bilköpare numera ta reda på i södra London där en Chevroletåterförsäljare fixat till den här provhytten.


klar

Artikellänk är kopierad

Folk kan prova kläder i evighet framför provhyttens spegel innan de kö­per. Samtidigt kan de slå till på en dyr bil utan att ha en aning om hur de passar ihop med den. Nu har en Chevrolet­hand­lare i England en lösning för fåfänga bilköpare.Allt fler väljer bil utifrån status och personlighet.En undersökning som Chevrolet i Storbritannien har gjort vi­sar att 72 procent av bilköparna använder sina bilar som statussymboler. Samtidigt medger 92 procent att de inte har en aning om hur de ser ut ihop med sin bil.Därför har en Chevrolethandlare i södra London byggt upp en unik drive in-provhytt för alla bilköpare. Rulla in bilen du funderar på i hytten och spegla dig sedan.

Funkar det?

Chevrolet har fått hjälp av Nicky Hambleton-Jones, programledare för gör-om-mig-program­met ”10 years younger”.– Du skulle aldrig drömma om att köpa en klänning eller kostym utan att prova den först så varför skulle det vara annorlunda med en bil? Du vet ju aldrig vem som kan köra upp bred­vid dig vid ett rödljus. Bilen är ett uttryck av din personlighet och det är viktigt att din bil passar din stil, säger hon. Annicka Troedsson på General Motors i Sverige gillar idén, men det finns ännu inga planer på svenska drive in-provhytter.– Det här var verkligen något intressant. Vi får väl utvärdera hur det går i England och sedan bestämma oss för om vi ska göra något liknande här, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Billy Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro