ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kollegan som inspirerar mest

Jenny Sköld · 26 Sep 2012
Uppdaterad 16 Okt 2012
Thomas Harmgardt jobbar som källarmästare på Scandic i Stockholm. Nu har han röstats fram som Årets mest inspirerande medarbetare. 

Thomas Harmgardt jobbar som källarmästare på Scandic i Stockholm. Nu har han röstats fram som Årets mest inspirerande medarbetare. 


Av 50 toppkandidater som röstats fram i tävlingen Årets mest inspirerande medarbetare står Thomas Harmgardt som vinnare av titeln 2012.

klar

Artikellänk är kopierad

Thomas Harmgardt, som jobbar som källarmästare Scandic region City och Circle,  riktar hellre strålkastaren mot andra än att själv stå i centrum. Det framgår av motiveringen när han nu kammar hem vinsten Årets mest inspirerande medarbetare – en talangtävling som arrangeras av Metro i samarbete med 4Potentials. 

Men han medger att det var en pulshöjare att gå upp på scenen och ta emot priset på restaurang Scandic Hasselbacken, där prisgalan ägde rum på söndagen. 

– Det kom så mycket energi, det var inte riktigt väntat. Jag har egentligen jätteproblem med att stå i rampljuset, säger han.

Han märker redan att utmärkelsen gett resultat.

– Sedan i söndags har jag fått massor av nya vänförfrågningar på Facebook, framför allt bland unga. Det är ett fantastiskt sätt att få ut mitt budskap och dra till sig unga talanger, säger Thomas Harmgardt.

Syftet med tävlingen Årets mest inspirerande medarbetare är att bekräfta de individer som bäst lyfter sina kolleger och därmed också sitt företags resultat.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro