ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Komikereliten gör humorshow tillsammans: Vad som helst kan hända”

Natalie Demirian · 18 Apr 2018
Uppdaterad 18 Apr 2018
Johan Glans och David Batra.

Johan Glans och David Batra. Foto: IBL


18 komiker, programledare och författare gör showen Humorkalaset” i höst. David Batra utlovar något utöver det vanliga. "Man kommer få se något man aldrig sett tidigare. Vad som helst kan hända", säger han till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

”Humorkalaset” beskrivs som en ”unik showkväll” med komikereliten.

Johan Glans, Ann Westin, Özz Nûjen, Måns Möller, David Batra och Robin Paulsson är några av alla som kommer att medverka i showen.

Både David Batra och Johan Glans, som är ute på egna stand up-turnéer, pratade om att de saknade att framträda i grupp.

– Man flänger runt och sitter ensam på hotellrummet i Umeå efter sin föreställning, och det har varit jättekul, men det där med att vara ett gäng som uppträder tillsammans var det många som saknade, så jag tänkte att vi måste göra en sådan show i år. Men det blir en enda bara, en exklusiv grej, säger David Batra.

Men det är inte enbart komiker som kommer att vara med i showen.

– Det är kul att bjuda på lite överraskningar och oväntade grejer, och att även ha med folk som inte är renodlade ståupp-komiker. Som publik kan man ju undra vad de personerna ska göra. Man kommer få se något man aldrig sett tidigare. Vad som helst kan hända.

Vad kan publiken förvänta sig?

– De kan förvänta sig ett smörgåsbord av trams, och kanske lite eftertanke också.

Johan Glans beskriver i ett pressmeddelande ”Humorkalaset” som ett stort knytkalas och säger att han ser fram emot att skratta tillsammans med publiken.

”I bland vill man bara ställa till med en stor fest för en kväll för att göra livet gladare! Särskilt i november brukar man behöva en positiv energikick. ”Humorkalaset” blir som ett stort knytkalas där alla tar med sina bästa roligheter.”

”Humorkalaset” kommer att äga rum på Stockholm Waterfront den 12 november. Biljetterna släpps måndag den 23 april klockan 10:00.

pil
De här medverkar i showen:

Kristoffer Appelquist, David Batra, Frida Boisen, Hasse Brontén, Carin da Silva, Johan Glans, Messiah Hallberg, Thomas Järvheden, Martin Lagos, Navid Modiri, Måns Möller, Özz Nûjen, Alexandra Pascalidou, Robin Paulsson, Kristina “Keyyo” Petrushina, Jesper Rönndahl, Jenny Strömstedt, Ann Westin.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro