ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Komikern Russell Peters kommer till Sverige

Gustaf Larsson · 8 Feb 2018
Uppdaterad 8 Feb 2018

Foto: Pressbild


En av världens största ståuppkomiker besöker Stockholm, Göteborg och Lund under 2018.

klar

Artikellänk är kopierad

I veckan inledde den kandensisk-indiske komikern Russell Peters sin världsturné ”The Deported World Tour” i Australien. Nu står det klart att turnén även kommer till Sverige och tre svenska städer.

Från början var Russell Peters tanke att han skulle bli skådespelare, men en kommentar från vännen fick honom på andra tankar.

– En av anledningarna att jag började med standup var för att jag drömde om att bli skådespelare. Någon sa till mig att jag inte var tillräckligt snygg för att bli skådespelare och jag bara ”Wow, ja, det suger att du säger det till mig… men du har nog rätt”. Jag tänkte att jag behövde ha något mer att erbjuda, så jag började med standup och hoppades att skådespelarjobben skulle komma, berättar Russell Peters i ett pressmeddelande.

LÄS MER
Paul Simon kommer till Sverige

När Russell Peters nu kommer till Stockholm, Göteborg och Lund är det med helt nytt material. Han beskriver scenframträdandet som ett samarbete mellan honom och publiken.

– Jag älskar att lära känna min publik. Det är ett samarbete mellan oss, säger han och fortsätter:

– Under hela förra året har jag testat mitt nya material på klubbar runtom i USA. Jag är väldigt nöjd med det och otroligt taggad att komma ut på vägarna igen.

pil
Russell Peters

– Den kanadensisk-indiske komikern är en av världens mest framgångsrika ståuppare.

– Han började med standup för nästan 30 år sedan och fick sitt genombrott 2004 när en av hans shower fick spridning på nätet.

– Sedan dess har han haft en otrolig karriär med utsålda internationella turnéer, flera stora TV-specialer och topplaceringar på Forbes lista över bäst betalda komiker.

Turnédatum

– 8 maj i Lund

– 10 maj i Stockholm

– 18 maj i Göteborg

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro