ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Komikerparet om det udda mötet: Träffade blodsugande vampyr

Emma Björkman · 12 Mar 2014
Uppdaterad 12 Mar 2014

I Kanal5:s nya program Berg & Meltzer i Amerika” åker Carina Berg och Christine Meltzer på roadtrip genom USA. Under åtta veckor på vägarna hann de bli riktigt tajta. Därför fick de svara på frågorna genom att låtsas vara den andre.

klar

Artikellänk är kopierad

Med start i kväll får tittarna följa när duon Christine Meltzer, 39 och Carina Berg, 36, åker på roadtrip genom USA ”Berg & Meltzer i Amerika”.Christine, varför bestämde ni er för att åka på en roadtrip i USA ihop?

– Det berodde på flera saker. Vi ville jobba ihop och reste inte så mycket när vi var unga. Jag, Christine, gjorde en backpackerresa när jag var alldeles för gammal och ville egentligen bo på lyxhotell, inte några femkronorshotell. Därför ville jag ändå göra en sådan här resa ihop med en kompis medan man fortfarande kan gå, säger Carina Berg.Vem av er ville åka var?

– Jag, Carina, ville absolut åka till New Orleans, där hade jag aldrig varit förut och New Orleans infriade alla förväntningar, säger Christine Meltzer.  – Carina tycker väldigt mycket om vampyrer så jag, Christine, hade förberett en överraskning till henne – att vi skulle träffa en riktig vampyr. säger Carina Berg. – Usch, det var en fruktansvärd upplevelse tyckte jag, Carina. Vi stod bredvid en vampyr när han skar ett snitt med en skalpell i en frivillig person och sög upp hans blod. Mycket skumt. De andra som satt i knarkarkvarten där han bodde var också givare av blod på detta vis, säger Christine Meltzer.

Carina, vad tyckte du var det galnaste ni upplevde under resan?

– Jag tyckte det var som jobbigast när Christine tyckte det var som minst jobbigast. Vi var cheerleaders inför tiotusen på en basketmatch. Det var jobbigt att vara så oförberedda som vi var, att ha de små kläderna på oss och göra rörelserna. Men när jag, Carina, kollade sporten på ESPN på kvällen så jag oss på tv:n, säger Christine Meltzer.

Manliga duor som reser ihop och gör saker utan manusstyrning har varit en vanlig syn i rutan de senaste åren: Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, Morgan Carlsson och Ola-Conny Wallgren, Erik Ekstrand och Mackan Edlund och Per ”Plura” Jonsson och Mauro Scocco. Men kvinnliga motsvarigheter har lyst med sin frånvaro. – Det är klart att vi vet att resor har gjorts i duoform tidigare men jag tror och hoppas att det finns utrymme för fler sådana oavsett vad man har mellan benen. Varför det har varit så snedfördelat fram tills nu vet jag inte. men jag hoppas att det blir slut på snedfördelningen både vad gäller det här och allt här i världen, säger Carina Berg, här tillsammans med sin kollega Christine Meltzer.
Manliga duor som reser ihop och gör saker utan manusstyrning har varit en vanlig syn i rutan de senaste åren: Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, Morgan Carlsson och Ola-Conny Wallgren, Erik Ekstrand och Mackan Edlund och Per ”Plura” Jonsson och Mauro Scocco. Men kvinnliga motsvarigheter har lyst med sin frånvaro. – Det är klart att vi vet att resor har gjorts i duoform tidigare men jag tror och hoppas att det finns utrymme för fler sådana oavsett vad man har mellan benen. Varför det har varit så snedfördelat fram tills nu vet jag inte. men jag hoppas att det blir slut på snedfördelningen både vad gäller det här och allt här i världen, säger Carina Berg, här tillsammans med sin kollega Christine Meltzer.Foto: Urban Brådhe
Vem pratade sämst engelska? – Det gjorde jag, Christine, men jag blev bättre mot resans slut. När vi landat åt vi lunch och då kom det fram en polis och frågade vad vi gjorde där och vi sa att vi skulle på roadtrip. Då sa jag ”we came here in a cab” så att polisen trodde att vi hade åkt taxi från Sverige. Men egentligen menade jag cabriolet, säger Carina Berg.
Vem pratade sämst engelska? – Det gjorde jag, Christine, men jag blev bättre mot resans slut. När vi landat åt vi lunch och då kom det fram en polis och frågade vad vi gjorde där och vi sa att vi skulle på roadtrip. Då sa jag ”we came here in a cab” så att polisen trodde att vi hade åkt taxi från Sverige. Men egentligen menade jag cabriolet, säger Carina Berg.Foto: Urban Brådhe
Vem blev oftast arg? – Vi blev aldrig arga på varandra men på omständigheterna. Vi blev arga på vädret, att vi kom i säng så sent, att vi var så trötta och sådant, säger Christine Meltzer.
Vem blev oftast arg? – Vi blev aldrig arga på varandra men på omständigheterna. Vi blev arga på vädret, att vi kom i säng så sent, att vi var så trötta och sådant, säger Christine Meltzer.Foto: Urban Brådhe
Vem av er skrattade mest? – Det gjorde jag, Christine. Jag hade mitt 15.30-skratt varje dag och i synnerhet när jag gjorde min Drew Barrymore-imitation skrattade jag mycket. Jag kan inte göra den nu men man får se den i programmet om man har tur, säger Carina Berg.
Vem av er skrattade mest? – Det gjorde jag, Christine. Jag hade mitt 15.30-skratt varje dag och i synnerhet när jag gjorde min Drew Barrymore-imitation skrattade jag mycket. Jag kan inte göra den nu men man får se den i programmet om man har tur, säger Carina Berg.Foto: Urban Brådhe
Vem körde oftast fel? – Carina var lite sämre på att följa gps så jag, Christine, var lite bättre. Bortsett från när jag låg i två filer eftersom jag inte kunde bestämma mig, säger Carina Berg.
Vem körde oftast fel? – Carina var lite sämre på att följa gps så jag, Christine, var lite bättre. Bortsett från när jag låg i två filer eftersom jag inte kunde bestämma mig, säger Carina Berg.Foto: Urban Brådhe
Vem var mest rädd? – Det var jag Christine, men jag övervann mina rädslor och gjorde dem. jag var asmodig, säger Carina Berg.
Vem var mest rädd? – Det var jag Christine, men jag övervann mina rädslor och gjorde dem. jag var asmodig, säger Carina Berg.Foto: Urban Brådhe
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro