ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kommande Macbook lika tunn som en Iphone enligt läcka”

Tomas Lundin · 7 Jan 2015
Uppdaterad 7 Jan 2015

Foto: 9 to 5 Mac/Skärmdump


klar

Artikellänk är kopierad

Är det här nya ännu tunnare Macbook Air? Sajten 9 to 5 Mac, som tidigare varit bra på att avslöja kommande nyheter säger sig veta detaljer om nästa bärbara Appledator. 

Sajten hänvisar till källor inom Apple som ska ha sett en prototyp av den kommande Macbook Air. Storleken ska vara 12 tum men eftersom kanterna är mindre är den inte större än dagen 11-tumsversion. 

Den nya superslimmade macbooken ska bli 6 millimeter tunnare än den tunnaste 11-tumsmodellen, enligt källorna, och hamnar därmed under centimetern i tjocklek. Det är lika tunt som en Iphone 4 och bara ett par millimeter tjockare än Iphone 6.

För att kunna göra datorn så tunn och lätt som möjligt har alla typer av portar skalats bort. En enda port av den nya tunnare USB C-typen ska förse med både ström och data. 9 to 5 Mac skriver att det är tänkbart att USB-porten i sin tur kan kopplas till en hub där andra typer av kablar kan kopplas in.

Modellen är planerad att släppas senare i år men 9 to 5 Mac är noga med att poängtera att det kan komma ändringar i specifikationerna fram till dess.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro