ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kommer du i år, Pete?

Sara Stolt · 11 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Pete Doherty och hans Babyshambles uppträdande på Hultsfredsfestivalen 2006 slutade på polisstationen. Frågan är hur länge bandet kan hålla ihop. Enligt trummisen Adam Ficek är det ”bara massa skitsnack” att gitarristen Mick Whitnall ska lämna Babyshambles för att spela med Amy Winehouse, uppger NME.

Pete Doherty och hans Babyshambles uppträdande på Hultsfredsfestivalen 2006 slutade på polisstationen. Frågan är hur länge bandet kan hålla ihop. Enligt trummisen Adam Ficek är det ”bara massa skitsnack” att gitarristen Mick Whitnall ska lämna Babyshambles för att spela med Amy Winehouse, uppger NME. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Hultsfredsfestivalens mest lynniga bokning, Baby-shambles, står med all sannolikhet på Hultsfredsfestivalens största scen i kväll. Men rykten har sagt att Pete Doherty inte får lämna England.– Jag är inte tillåten att åka från landet förrän min villkorliga dom är avtjänad, vilket är ett litet tag till, sa han till den brittiska tidningen NME under tisdagen.

Håkan Durmér, Hultsfredsfestivalens pressansvarige, har uppdaterad information från den engelska sidan av skivbolaget EMI:– Allt är på banan. Ryktet visade sig vara grundlöst. Vi är mer säkra på att de kommer i år än vad vi var förra gången, säger Durmér.

Babyshambles svenska kontakt, Tord Karlsson på EMI, säger:– Det senaste jag har hört är att de ska komma. Det är ju så här det ska vara, säger han.

Det ska det väl inte?– Jo, när det gäller dem. Sådant här är bra publicitet, säger Tord Karlsson.

Hyllas som musiker men ...

... 2003 fängslas han för inbrott i The Libertines-kollegan Carl Barats bostad. Han får senare sparken från bandet.... 2006 syns bilder där han sägs injicera heroin i ett sovande fan.... 2007, när förhållandet med Kate Moss är över, filmas Pete när han injicerar heroin.... 2008 döms Pete till fängelse i 14 veckor för att ha struntat i ett av sina obligatoriska besök hos domstolen. Han släpps ut efter 29 dagar.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro