ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kommer till jobbet – som Iron Man

Xiaoliang Huang · 20 Jun 2011
Uppdaterad 20 Jun 2011

En kontorstjänsteman i Shanghai går till jobbet i hemmagjord Iron Man-dräkt. Ny internetsnackis.

klar

Artikellänk är kopierad

En vanlig dag på jobbet kan vara rätt trist, men du blir kanske uppiggad när du får reda på att din kollega är en ”superhjälte”.

Wang Kang, 25, anställd på ett telekomföretag, gjorde sina kollegor och chef en aning ställda när han häromveckan släntrade in på kontoret i sin hemmagjorda Iron Man-dräkt. Wang gjorde omedelbart succé på nätet sedan bilderna och videon publicerats på en Twitterliknande mikroblogg.

Vad inspirerade dig att göra den här Iron Man-dräkten? – Jag har alltid varit helt galen i Iron Man sedan första filmen kom 2008, och jag gillar att tillverka saker.

Hur kändes det att komma in på kontoret? – Det kändes coolt, och några kolleger kände inte ens igen mig och blev till och med lite rädda för mig.

Har dräkten förändrat ditt liv? – Jag trodde aldrig att jag skulle bli känd för en sådan sak, men jag har fått mejl från kvinnor som vill bli min flickvän för att jag verkar vara en intressant och kreativ kille.

klar

Artikellänk är kopierad

Xiaoliang Huang
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro