ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kommunistpartiets hemliga karaokebar

Johan Nylander · 6 Nov 2013
Uppdaterad 6 Nov 2013
En karaokebar med flera privata rum – som ofta används för prostitution  – har hittats på en kommunistpartiets skolor.

En karaokebar med flera privata rum – som ofta används för prostitution  – har hittats på en kommunistpartiets skolor.


klar

Artikellänk är kopierad

Kinas president Xi Jinping iscensatte tidigare i år en häxjakt på korruption och partimedlemmarnas extravaganta lyxmiddagar. Nu går partylivet under jorden.

Den kinesiska lokaltidningen Shaanxi Rural Daily avslöjar att en av kommunistpartiets skolor har en hemlig KTV-klubb, skriver the Telegraph. KTV-klubb är en slags karaokebar med flera privata rum – som ofta används för prostitution.

Bilderna på baren har snabbt spridit sig över internet i Kina, och syrligheterna lät inte vänta på sig. “Wow, en KTV-bar inne i en partiskola”, skrev en person på Twitter-liknande Weibo. “Varför inte öppna fotmassage också”.

I baren kunde man se mängder av flaskor med whiskey, öl och Red Bull. Inne i rummen fanns soffor och stora platt-tv-apparater.

Den lokala propagandachefen i regionen Liuba i Shaanxi provinsen förklarade att skolan hyr ut lokalerna till för att få in pengar, men vem hyresgästen skulle vara förblev oklart.

Tidigare i år rapporterade South China Morning Post att flera nedlagda kantiner i regeringsdepartementen i olika provinser har renoverats upp där tjänstemännen kan hålla fester i det dolda, på grund av presidentens hot om tillslag mot lyxlir.

– Vi har blivit tvingade att gå under jorden. Och så länge som vi inte blir påkomna av media eller allmänheten kommer inte ledarna [i Peking] att straffa oss, säger en tjänsteman i Fujianprovinsen till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Nylander
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro