ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Konton till Googles supermejl säljs dyrt

Kristoffer Rengfors · 1 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det är rusning kring Googles nya tjänst Wave. Nu säljs inbjudningar till tjänsten för tusentals kronor på Ebay.På nätet pågår en desperat jakt på konton till Googles nya tjänst Wave. 100 000 personer bjöds in i går, men de som redan tidigare hade konton får även bjuda in sina vänner.

– Jag är inte förvånad, vissa tror att det är det bästa de kan göra med en inbjudan, det är deras beslut. Jag skulle hellre bjuda in folk jag känner för att kunna använda Wave med dem, men alla får göra vad de vill med sin inbjudan, säger Thomas Jensen, pr-chef på Google i Danmark.Och det finns inga gränser för hajpen på internet. På twitter handlar var och vartannat inlägg om Google Wave och på auktionssajten Ebay säljs konton för runt 2 000 kronor. De flesta auktioner plockas dock bort av Ebay innan de hinner slutföras.Google Wave har hyllats av teknikskribenter och analytiker som en revolution för kommunikation på nätet. Wave kombinerar e-post, chatt, video, wiki och dokumentskapande i en tjänst. Flera analytiker har även kallat Wave för "Det nya Facebook".

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro