ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Köpte hus på auktion – hittade lik i sovrummet

Emma Björkman · 7 Nov 2014
Uppdaterad 7 Nov 2014
Mannen trodde att han gjort ett fynd när han köpte huset billigt på auktion. 

Mannen trodde att han gjort ett fynd när han köpte huset billigt på auktion.  Foto: News-press.com


klar

Artikellänk är kopierad

Mannen trodde att han gjorde ett fynd när han köpte villan på auktion. När han skulle inspektera sitt nya hus hittade han den förra ägaren död i sovrummet. 

För 700 000 kronor vann villan i Cape Coral i Florida på en auktion. På onsdagen åkte han till huset och fick en ovälkommen överraskning – i sovrummet hittade han ett lik.  – Det var en röra inomhus. Det såg ut som att någon höll på att flytta. Det fanns en massa kartonger och bilder på barn på kylskåpsdörren, säger William Wilson till USA Today. Kroppen i sovrummet tros tillhöra husets förra ägare, en äldre kvinna. Enligt News-Press.com har ingen betalat skatt för huset på tre år och grannarna på gatan uppger att de inte sett till kvinnan på flera år. William Wilson 

– Det gick inte avgöra vem kroppen tillhörde, om det var en man eller kvinna. Det är sorgligt och en besvikelse att ingen har brytt sig tillräckligt för att se efter tidigare, säger William Wilson. 

Polisen vid Cape Coral har inlett en undersökning för att fastställa dödsorsaken. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro