ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Köpte rosa för 32 000 – fick en pojke

Jenny Sköld · 12 Aug 2013
Uppdaterad 12 Aug 2013

Förstagångsföräldrarna Sarah och Lee Sharples spenderade över 32 000 kronor på vad de trodde skulle bli en liten tjej. Deras förvåning blev därför stor när Joseph kom. Det blev det till att inreda barnkammaren på nytt – med Monster Inc-tema, skriver tidningen Mirror.

klar

Artikellänk är kopierad

Rosa bebis.
Rosa bebis.Foto: All over press

Förstagångsföräldrarna Sarah och Lee Sharples från Blyth i norra England har sin uppfattning klar. Små babisar av flickkön vill helst komma ut till en värld i rosa. Därför investerade hon och maken över 32 000 kronor på kläder, barnkammare och en barnvagn – allt i rosa – så snart de fick veta att det var en flicka de väntade. 

Chocken blev stor när bebisen var "fel" kön.

– Jag kunde inte ta in när barnmorskan sa att det var en son. Alla våra ultraljud bekräftade att det var en flicka och vi förberedde allt i rosa, säger Sara Sharples, 25.

Men affären där de köpt nästan alla kläder var förstående. 

– De var fantastiska som lät oss byta allting. Men vi har fortfarande en hel del rosa som jag inte kunnat lämna tillbaka så vi behåller det och hoppas att vi någon gång får en tjej. 

Sedan sonen Josephs ankomst i juni har June Lee haft mycket att göra med att färgkoda om allt i ljusblått.

– Barnkammaren är nu inredd med Monster Inc-tema som vi tror att Joseph föredrar framför det rosa rummet, säger pappa Lee till the Mirror.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro