ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kortisonsprutor ska rädda Panetoz framträdande

Emma Björkman · 5 Feb 2014
Uppdaterad 5 Feb 2014

Panetoz debut i Melodifestivalen hotas av allvarliga röstproblem. Pa Moudou Badjies har problem med stämbanden och måste opereras.

klar

Artikellänk är kopierad

SVT satte stopp för en del av Panetoz scenframträdande. ”Vi ville att det skulle regna på scenen och så ville vi ha bengaler men SVT är inte så förtjusta i vatten på scen och bengalerna skulle lukta för mycket”, säger de. Pa Moudou Badjie sitter främst i bild uppbackad av Nebeyu Baheru, Johan Hirvi, Njol Ismail Badjie och Daniel Nzinga.
SVT satte stopp för en del av Panetoz scenframträdande. ”Vi ville att det skulle regna på scenen och så ville vi ha bengaler men SVT är inte så förtjusta i vatten på scen och bengalerna skulle lukta för mycket”, säger de. Pa Moudou Badjie sitter främst i bild uppbackad av Nebeyu Baheru, Johan Hirvi, Njol Ismail Badjie och Daniel Nzinga.Foto: Gustav Gräll

”Jag blev rädd! Jag är fortfarande lite nervös för det. När jag fick reda på det vågade jag inte ens berätta för Warner eller vår manager. Jag trodde att det kanske skulle förstöra för oss och vår akt”, skriver Pa Moudou Badjie i Panetoz. En allvarlig stämbandsinfektion tvingar honom att vara helt tyst. Efter Melodifestivalen måste han opereras för att kunna bli återställd. – Han skulle egentligen ha opererats tidigare men det blev för nära inpå tävlingen, säger Nebeyu Baheru. Under repetitionerna av deras tävlingsbidrag ”Efter solsken” kommer därför Pa Moudou Badjie enbart att mima. – Han måste vila rösten så mycket han kan. Han behöver inte ta ut sig på repetitionerna utan kommer sjunga på repetitionen på fredag kväll och på lördag kommer han att få kortisonsprutor, säger Nebeyu Baheru. Gruppen tror inte Pa Moudou Badjies tillstånd kommer att påverka hur det går i tävlingen på lördag. – Nej, vi har en stark låt och han kommer att köra för fullt då, säger Nebeyu Baheru.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro