ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Korven kommer ut ur garderoben

Anneli Sandberg · 22 Jan 2012
Uppdaterad 23 Jan 2012

Stockholms första riktiga korvrestaurang är på gång. I Göteborg gör korven redan storsuccé. Den har fått status”.

klar

Artikellänk är kopierad

Lisa Bengtsson lägger upp tre menyer på Gourmetkorv vid Grönsakstorget i Göteborg. Vid lunchtid är det fullsatt.
Lisa Bengtsson lägger upp tre menyer på Gourmetkorv vid Grönsakstorget i Göteborg. Vid lunchtid är det fullsatt.Foto: Lena Garnold

Glöm den vanliga ”raggarballen med svängdörr” – nu ska korven in i finrummen. I mars nästa år planerar Stockholms första riktiga korvrestaurang att slå upp sina portar i nya Stockholmsarenan. Det är Ricard Constantinou, grundaren av restaurang Carl Michael på Djurgården, som ska öppna en stor korvrestaurang och i anslutning kommer det att finnas en korvfabrik. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro