ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kostnaden för att dölja otrohet: 399 kronor

Aron Andersson · 23 Jan 2013
Uppdaterad 23 Jan 2013
Kostnaden för att dölja otrohet: 399 kronor

Kostnaden för att dölja otrohet: 399 kronor


Att skaffa konto på otrohetssajten Victoria Milan kan bli dyrt för den som ångrar sig. Det kostar 399 kronor att rensa spåren efter sin otrohet.

klar

Artikellänk är kopierad

Den norska otrohetssajten Victoria Milan har väckt många reaktioner sedan den lanserades i Sverige. Hit kan personer som tröttnat på sitt förhållande och är ute efter en älskare vända sig. Men det kan bli en dyr affär, skriver Dagens media.

En privatperson har nu anmält sajten för att hen anser att det kostar för mycket att ta bort sina uppgifter.

”Victoria Milan begär en avgift på 399 kronor för att ta bort ens uppgifter från sin databas. Detta tycker jag är skamligt lågt, speciellt då deras användare är mycket oroliga att deras besök på sidan ska offentliggöras”, står det i mejlet till Konsumentverket.

Men Dominika Peczynski som driver sajten i Sverige, menar att informationen inte stämmer. Hon säger till Dagens media: – Det är inte uppgifterna som kostar pengar att ta bort, det kan vem som helst göra. Det som kostar pengar är att ta bort spåren om du har skickat saker till andra människors interna mejlkorgar. Detta missförstår folk ofta.

Enligt henne är det gratis att avsluta sitt konto på sajten. Men vem som helst har också möjlighet att rensa bort meddelanden som de skickat till andra användare. Det är den tjänsten som kostar pengar.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro