ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kraftig explosion vid restaurang – bombskyddet kallades in

Filip Joelsson · 21 Nov 2018
Uppdaterad 21 Nov 2018
Fasaden till fastigheten tog rejält med stryk vid explosionen.

Fasaden till fastigheten tog rejält med stryk vid explosionen. Foto: TT


Ljudet av en kraftig explosion spreds över stora delar av Malmö någon gång runt midnatt. Enligt polisen har något detonerat vid en restaurang i Rosengård, men det är ännu oklart exakt vad det rör sig om.

klar

Artikellänk är kopierad

Larmet inkom på tisdagskvällen strax före midnatt. Något hade exploderat vid en restaurang i Rosengård i Malmö.

— Det är ett matställe som har skadats vid någon form av detonation. Där är ingen person som är skadad. Det befann sig inte någon person i byggnaden men där är skador på fastigheten, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens ledningscentral, till Sydsvenskan.

Under natten spärrades området runt den drabbade fastigheten av. Kriminaltekniker och personal från Nationella bombskyddet kallades in för att undersöka platsen under natten.

En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har enligt polisen upprättats, men på onsdagmorgonen hade inget misstänkt gärningsperson gripits.

”Det går ännu inte att svara på vad det är som har exploderat på platsen eller om någon specifik hotbild finns”, skriver polisen i en händelserapport.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro