ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Krämen kladdar och svampen river

Malin Heidenfors · 3 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Marknaden är full av produkter som ska göra benen hårfria, och ett nytillskott är Veets hårborttagningskräm för duschen. Krämen stryks på benen med en svamp och ska sedan verka i en minut innan man går in i duschen. Sedan ska det bara vara att skölja av krämen så ska benen vara fria från hår och eventuella rester kunna masseras bort med svampen som medföljer.

INTE HELT BRA RESULTAT Men efter att jag gjort hela proceduren en gång hade jag fortfarande en hel del hår kvar, även om jag flitigt masserat med svampen. Det krävdes också mycket kräm och blev ganska kletigt. Trots att jag upprepade behandlingen en gång blev inte resultatet helt bra. Benen kändes lena men var fortfarande lite stubbiga. För personer med grövre hårväxt fungerar krämen antagligen inte. Dessutom kändes det som om någon hade gått över mina ben med ett rivjärn efter att jag använt den hårda svampen.

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Heidenfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro