ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Krisplan upprättad för Idoljuryn i kväll

Anaïs González Cruz · 21 Okt 2011
Uppdaterad 21 Okt 2011
I kväll kommer vi sannolikt inte att se det här gänget samlat i jurystolarna.

I kväll kommer vi sannolikt inte att se det här gänget samlat i jurystolarna. Foto: Victor Lundberg / SCANPIX


Alexander Bard är fast i Aten – och Laila Bagge Wahlgren har fött barn.

klar

Artikellänk är kopierad

I kvällens "Idol" kommer finalisterna att mötas av en annan jury än den de är vana vid. Laila Bagge Wahlgren kommer inte att närvara då hon precis fött en liten son – och Alexander Bard är för närvarande fast i Aten på grund av en strejk.

TV4 har därför upprättat en hemlig krisplan. För trots att Bard är inbokad på en flight är det inte helt säkert att han hinner fram i tid för sändning.

– Problemet är att även om de slutar strejka, så är det många plan som inte finns här och då ställer de in på en gång, säger Bard från Aten till Aftonbladet och fortsätter:

– De flighter som lyfter nu är kraftigt försenade, men landar vi i Frankfurt eller München finns det många flighter till Stockholm. Vi chansar på det.

Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för "Idol", vill dock inte kommentera vem som kommer att hoppa in för Bagge Wahlgren – och alternativt även för Bard, skriver Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Anaïs González Cruz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro