ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Krockade – blev mamma

Metro · 24 Aug 2011
Uppdaterad 24 Aug 2011
Här vid Härebacken utanför Lidköping krockade kvinnan. Minuter senare blev hon mamma till en liten flicka.

Här vid Härebacken utanför Lidköping krockade kvinnan. Minuter senare blev hon mamma till en liten flicka. Foto: Semir Hasanbegovic/NYA Lidköpings-tidningen


Hamnade i olycka på väg till BB – födde en flicka några minuter senare

klar

Artikellänk är kopierad

En höggravid kvinna på väg till BB hamnade mitt i en allvarlig trafikolycka utanför Lidköping vid lunchtid i går. Bilen hon färdades i krockade med en pickup, som i sin tur körde in i en annan bil och välte. Kvinnan fördes i ilfart i ambulans till sjukhus.

– Bara minuter efter att kvinnan anlänt till sjukhuset födde hon ett flicke-barn. Både mamman och flickan mår bra, det slutade som en solskenshistoria, säger Roger Olofsson, inre befäl hos polisen, till Nya Lidköpings-Tidningen.

Tre andra personer skadades i krocken, dock ingen av dem allvarligt. I bilen som blev påkörd av pickupen färdades en kvinna med ett barn i bilbarnstol.

– Det gick väldigt bra. Alla klarade sig, som jag kan bedöma det, väldigt bra. De var mest chockade. Det var tur att ingen blev skadad, säger räddningstjänstens Anders Ydergren till P 4 Skaraborg. Olyckan tros ha orsakats av att någon av förarna missade att lämna företräde i en fyrvägskorsning.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro