ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Krossade förväntningar på Little Boots

Peter Lindholm · 10 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013
Krossade förväntningar på Little Boots

Krossade förväntningar på Little Boots Foto: Gustav Gräll


klar

Artikellänk är kopierad

Det tog mellan fem och tio sekunder innan alla förväntningar krossades i småsmulor. Little Boots alias Victoria Christina Hesketh med band inledde med den på skiva så snygga “Motorway” i en version som lät helt sönderblekt i klorin.

Enligt Wikipedia har hennes röst en soprans omfång, men den märktes då inte här. Rösten var väldigt tunn, likaså alla versioner av de snygga syntpoplåtar som Little Boots trots allt har. På skiva, alltså. Här blev det mest tanig disco.

Little Boots jobbade förvisso väldigt hårt och energiskt på scen, men man fick intrycket av att hon detaljstuderat alla gester i det klassiska ”Top of Pops” från discons guldålder lite för mycket. Det såg också ut som om hon hittat sin klänning längst inne i Abba-Agnethas garderob. Jag hade förväntat mig något mer originellt, men fick istället känslan av att hela tiden titta på någon som imiterade andra. I alldeles för stora stövlar.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro