ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvarterets nya medlem

Anneli Wikström · 24 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Josephine Bornebusch, 28,  är aktuell i uppsättningen av ”Kvarteret Skatan” som har premiär på Rival i Stockholm på onsdag. Målet för henne själv är mest att passa in i kvarterets sammansvetsade gäng.

Josephine Bornebusch, 28,  är aktuell i uppsättningen av ”Kvarteret Skatan” som har premiär på Rival i Stockholm på onsdag. Målet för henne själv är mest att passa in i kvarterets sammansvetsade gäng. Foto: Lotta Imberg


• Hon har gått från skådespelare till programledare till att bli en av våra hetaste komiker • Nu är Josephine Bornebusch ny skata i kvarteret

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Lotta Imberg
Varje vecka ritar en kändis en häst.
Varje vecka ritar en kändis en häst.

Du blev nyligen vald till Sveriges bäst klädda kvinna av Café. Hur känns det?– Det är jätteroligt. Men jag är inte speciellt modemedveten. Kläder är förstås roligt, men jag är inte slav under modet utan jag köper det jag tycker är fint. Det blir mycket secondhand. Jag kan känna lite ångest över utmärkelsen då jag ska på någon fest eftersom jag vet att det kommer att stå i bildtexten att jag är vald till bäst klädda kvinna, men jag försöker att inte bry mig.

Är det svårt att vara snygg och rolig?– Det är svårt att svara på för jag ser inte mig själv som snygg och rolig. Men det är ju smickrande att andra tycker det. Jag hoppas dock att folk tycker att jag är rolig för att jag är det och inte för hur jag ser ut.

När upptäckte du att du var rolig?– Det kämpar jag fortfarande med att förstå. Det var inte så att jag vaknade upp en morgon och fattade att jag var rolig. Jag halkade in på det.

Vad skämtar du om?– Självironi är väldigt roligt. När jag gör imitationer av folk brukar många fråga om inte de jag härmar blir ledsna. Men jag hoppas att de kan skratta åt sig själva.

Hur ofta är man som komiker nöjd med ett skämt?– Det är man väldigt sällan. Jag kan tycka att en sak är jätterolig och sen hamnar man inför publik och så är det ingen som skrattar. Då blir man knäckt. Jag känner nog varje dag att jag har misslyckats. Det är sällan jag känner att jag är rolig och snygg, haha.

Du är ny i "Kvarteret Skatan". Vad har du för förväntningar på det?– Att jag ska passa in. De är ett sammansvetsat gäng och väldigt duktiga. Jag hoppas man tittar på pjäsen utan att tänka ”vad gör hon där?”.

För ett år sedan sa du att du ville skaffa barn om tre år. Det är bara två år kvar nu. Hur sugen är du?– Jag vill absolut skaffa barn, det är bara en fråga om tid och sånt. Men jag håller fast vid tidpunkten. Det låter som en bra plan.

Du vill ha många barn har du sagt. Vad är många?– Jag kanske inte vill ha sju barn, men tre låter lagom. Både jag och min kille kommer från en stor familj och vi är vana att ha många runt omkring oss. Men då måste jag i och för sig börja snart.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro