ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna dog av tåg när hon skulle ta en selfie

Filip Joelsson · 9 Feb 2018
Uppdaterad 9 Feb 2018
Allt fler dör i selfierelaterade sammanhang. Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra.

Allt fler dör i selfierelaterade sammanhang. Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Getty Images


En kvinna blev påkörd av ett tåg i Thailand när hon skulle ta en selfie med en vän på ett järnvägsspår. Kvinnan dog av sina skador och vännen vårdas med allvarliga skador, skriver The Telegraph.

klar

Artikellänk är kopierad

En 28-årig kvinna från Thailand dog i samband med att hon skulle ta en selfie med sin vän vid en tågstation i Bangkok, skriver The Telegraph.

Enligt uppgifter till tidningen ska kvinnan, som innan olyckan var framme hade varit ute och druckit med sina vänner på en närliggande bar, ha försökt ta en selfie tillsammans med en vän på ett järnvägsspår, utan att notera att ett tåg var på ingång.

Kvinnan skadades så pass svårt av kollisionen med tåget att hon senare avled på sjukhus. Hennes vän, som också blev påkörd av tåget, klarade sig med en bruten arm och vårdas fortfarande på sjukhus.

Antalet dödsfall som kan relateras till selfies ökar från år till år, och enligt statistik som The Telegraph tagit del av dog 70 personer av selfies under 2016. Det kan jämföras med 15 dödsfall 2014.

I Bombay i Indien, där antalet selfierelaterade dödsfall är högst i världen, har selfieförbud införts i flera stadsdelar, skriver The Telegraph.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro