ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna dömd för brutal våldtäkt

Evelina Olsson · 11 Okt 2011
Uppdaterad 11 Okt 2011

Döms till två och ett halvt års fängelse. Dunkade sin före detta sambos huvud mot golvet. Trodde att mitt huvud skulle spricka”.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 43-åriga kvinnan överföll, våldtog och misshandlade sin före detta sambo i ett tvättstuga i Helsingborg. Nu döms hon till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt och övergrepp i rättsak. Offret berättar i förhör hur hennes före detta sambo stormade in i tvättstugan och slog henne till golvet med ett slag i huvudet. Därefter började hon gång på gång dunka hennes huvud i klinkergolvet. – Jag trodde att mitt huvud skulle spricka, berättar offret i förhör. Under våldtäkten hotade den dömda kvinnan samtidigt med att skära sönder offrets underliv med hårklämmor. När övergreppet var över spottade kvinnan i offrets mun och sa att hon skulle ”se det som en kyss”. 43-åringen döms till att betala ett skadestånd på närmare 111 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro