ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna drack tio liter Coca-Cola om dagen – dog

Gustaf Eriksson · 12 Feb 2013
Uppdaterad 13 Feb 2013
Åttabarnsmamman drack tio liter Coca cola om dagen – dog

Åttabarnsmamman drack tio liter Coca cola om dagen – dog Foto: Scanpix


Nästan 30 000 liter Coca-Cola. Det drack åttabarnsmamman Natasha Harris under åtta år. Hennes beroende av läskedrycken misstänks nu ha orsakat hennes död.

klar

Artikellänk är kopierad

Natasha Harris hade fastnat i ett allvarligt beroende av Coca-Cola. Under en period på åtta år drack hon omkring 10 liter Cola om dagen. 

Harris dog av en hjärtattack i februari 2010. Nu har en rättsläkare konstaterat att det förmodligen var hennes läskberoende som orsakade hennes död.  – Om det inte vore för hennes konsumtion av väldigt stora mängder Coca-Cola så är det osannolikt att hon hade dött vid den tid och på det sätt som hon dog, säger rättsläkaren David Crerar till The Sun.

För The Sun beskriver Natashas partner att hon blev orkeslös och fick huvudvärk om hon inte fick Cola-Cola.  – Jag tänkte aldrig att Cola skulle kunna skada en person. Det är bara en läskedryck, precis som att dricka vatten, säger mannen. 

Men Cola-beroendet försämrade gradvis Natasha Harris hälsa. Det ledde till att hon tappade sina tänder och att ett av hennes barn föddes utan tandemalj. 

I en kommentar har Coca-Cola sagt sig vara besvikna på att läsken får skulden för Natashas död. Bolaget betonar också att rättsläkaren inte är helt säker på vad dödsorsaken är.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro