ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna dränkte hundvalp när hon inte fick ta med den på flygplanet

Åsa Larsson · 28 Jan 2015
Uppdaterad 28 Jan 2015
Den dränkta hunden var en Doberman-valp.

Den dränkta hunden var en Doberman-valp. Foto: All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

En 56-årig kvinna i USA nekades att flyga hem eftersom hon försökte smuggla med sig en hundvalp som var för liten för att flyga. Då gick hon in på flygplatsens toalett och kom ut utan valpen. Inne på toan hittades en dränkt hundvalp.

Kvinnan skulle resa hem till Florida från en flygplats i Nebraska i torsdags förra veckan. När hon kom till flygplatsen hade hon med sig två vuxna hundar och tre valpar. Flygplatspersonalen hejdade henne eftersom det är förbjudet att flyga med hundvalpar som är under åtta veckor gamla och kvinnans valpar var inte ens två veckor, skriver Huffington post.

Dagen därpå kom kvinnan tillbaka med de två äldre hundarna ordentligt kopplade. Men flygplatspersonalen upptäckte att hon försökte smuggla med sig en av valparna i sitt handbaggage och stoppade henne. Då gick kvinnan in på toaletten på flygplatsen och när hon kom ut hade hon inte med sig någon valp, enligt vittnen.

En annan passagerare hittade en död valp inne på toaletten, skriver CBS Miami. Efter en obduktion upptäckte myndigheterna att hunden dött drunkningsdöden, enligt Associated press.

Nu har kvinnan anklagats för djurplågeri och sitter häktad i Hall county i Nebraska.

Orlando Sentinel​ har hennes föräldrar haft hand om de andra hundvalparna, men djuren har nu tagits ifrån dem och placerats i ett djurskyddssällskaps vård.Enligt Florida-tidningen 

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro